Eetwinkel Westerbork

Eetwinkel Westerbork is een horecabedrijf dat dit jaar alweer 20 jaar bestaat, om precies te zijn sinds 23 november 2003. Eigenaar Edwin Rütze en Petra Klifman staan met het gehele team voor kwaliteit, service, hygiëne en een ultieme gastbeleving.

Welkom bij Eetwinkel Westerbork

Een Cafetaria/eethuis voor jong en oud!

Bij ons kunt u heerlijk genieten van onze zeer uitgebreide menukaart op ieder moment van de dag in een gezellige ambiance met totaal 70 zitplaatsen.
U kunt bij ons gewoon plaats nemen aan tafel ‘bediening zowel binnen als buiten”
Natuurlijk kunt u ook alle gerechten bij ons afhalen (wij pakken dit voor u in, in duurzaam hoogwaardig verpakkingsmateriaal).

Naast onze verse of ambachtelijke friet en kwaliteit snacks kunt u bij ons ook genieten van heerlijke Friettoppers, menu’s, schnitzelspecialiteiten en runderburgers v/d bakplaat en diverse lunchgerechten. Natuurlijk zijn wij er ook voor een ijsje, milkshakes of een heerlijk kopje koffie met appelkruimel gebak of een lekkere wafel met kersen of aardbeien, slagroom en ijs.

Neem plaats op ons terras onder het genot van heerlijk biertje of wijntje en mis niets van alle evenementen die zich afspelen in ons mooie Westerbork.

Prestaties

Eetwinkel Westerborks

Met trots mogen wij jullie melden dat wij 8 keer in de lijst van de CAFETARIA TOP 100 hebben gestaan. Dat is een lijst waar de 100 beste cafetaria’s in staan (Nederland telt ruim 4500 cafetaria’s). In 2017/2018 zijn wij de Beste Cafetaria van Drenthe geworden en landelijk hebben wij de 26e plaats gehaald en daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Afhalen

Een uitgebreid aanbod

Alle gerechten van onze reguliere menukaart kun je ook afhalen. Loop gerust binnen om een bestelling te plaatsen, of plaats je bestelling telefonisch. Zowel kwaliteit als kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel en we proberen altijd de afgesproken tijd na te komen, zodat je niet lang hoeft te wachten op jouw eten. Bekijk onze afhaalfolder om een keuze te maken uit ons uitgebreide aanbod.

Terras

In het hart van Westerbork

In de zomer hebben wij een ruim terras klaar staan met gemotiveerd personeel om jou te ontvangen en bedienen. Je vindt ons in het hart van Westerbork. Ons terras biedt je de mogelijkheid om lekker in de zon te genieten van een kopje koffie of een lekker ijsje. Ga lekker zitten en mis niets van de activiteiten die zich afspelen in het dorp zelf. Wij bedienen zowel binnen als buiten.

Lunch

Laat je verrassen

Naast diverse warme gerechten serveren wij ook lunch gerechten. Zo kies je uit een van onze heerlijke ovenverse broodjes met beleg zoals warmvlees, carpaccio en zalm. Maar uiteraard hebben we ook gewoon een broodje ham, kaas of gezond. Of ga voor iets lekkers bij de koffie, zoals appelgebak, cheesecake of een aardbeien- of kersenwafel.

Desserts

Diverse sorbets

Heb je nog plek voor een toetje of heb je gewoon zin in een smakelijke verfrissing? Bestel dan een lekker (soft-)ijsje of een heerlijke sorbet. Je vindt diverse sorbets op onze menukaart, denk aan een vruchtensorbet of een dame blanche. Ook kun je verschillende sorbets of milkshakes bij ons afhalen om onderweg of thuis op te eten.