Welkom

Wij heten je van harte welkom bij Eetwinkel Westerbork. Bij ons kun je heerlijk uit eten en genieten van diverse vlees, vis en of snack menu’s. Maar je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een patatje met een snack.

Afhalen

Alle gerechten van onze reguliere menu kaart kun je ook afhalen. Loop gerust binnen om een bestelling te plaatsen, of plaats je bestelling telefonisch. Zowel kwaliteit als kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel en we proberen altijd de afgesproken tijd na te komen, zodat je niet lang hoeft te wachten op jouw eten. Bekijk onze afhaalfolder om een keuze te maken uit ons uitgebreide aanbod.

Lunch

Naast diverse warme gerechten serveren wij ook lunch gerechten. Zo kies je uit een van onze heerlijke ovenverse broodjes met beleg zoals warmvlees, carpaccio en zalm. Maar uiteraard hebben we ook gewoon een broodje ham, kaas of gezond. Of ga voor iets lekkers bij de koffie, zoals appelgebak, cheesecake of een aardbeien- of kersenwafel.

Terras

In de zomer hebben wij een ruim terras klaar staan met gemotiveerd personeel om jou te ontvangen en bedienen. Je vindt ons in het hart van Westerbork. Ons terras biedt je de mogelijkheid om lekker in de zon te genieten van een kopje koffie of een lekker ijsje. Ga lekker zitten en mis niets van de activiteiten die zich afspelen in het dorp zelf. Wij bedienen zowel binnen als buiten.

Nagerecht

Heb je nog plek voor een toetje of heb je gewoon zin in een smakelijke verfrissing? Bestel dan een lekker (soft-)ijsje of een heerlijke sorbet. Je vindt diverse sorbets op onze menukaart, denk aan een vruchtensorbet of een dame blanche. Ook kun je verschillende sorbets of milkshakes bij ons afhalen om onderweg of thuis op te eten.